Ramoontje 58 jaar uit Groningen

seksdate met Ramoontje
 Geen standaard verhaaltje hier over hoe spannend ik ben en dat je me echt eens uit moet proberen. Ik denk dat je me op het eerste gezicht leuk genoeg moet vinden om me te willen leren kennen en dan komen de gesprekken vanzelf wel. En de rest natuurlijk!

Uitgebreid profiel

ikke123 48 jaar uit Groningen

seksdate met ikke123
 Deze Eerlijke… Betrouwbare… en Prettig gestoorde dame… zoekt haar maatje for life… met dezelfde eigenschappen 😉 Sorry … ik val niet op donkere op maar 1 ding uitzijnde mannen, vrouwen en oneerlijke mensen in het algemeen 😉

Uitgebreid profiel

Bettyl 36 jaar uit Groningen

seksdate met Bettyl
 Ergens heb ik wel een gemis in mijn leven anders zou ik hier zeker niet zijn. Ik ben iemand die eigenlijk wel veel aandacht nodig heeft en af en toe een knuffel om bevestiging te krijgen. Wie weet wel door jou.

Uitgebreid profiel

Mirte 22 jaar uit Groningen

seksdate met Mirte
 Nog lang geen bergen ervaring met mannen gezien mijn leeftijd, maar een beginnetje heb ik al wel gemaakt. Dat was lekker! En dat smaakt ook naar meer. Ik ben daarom op zoek naar een leuke jongen om mee af te spreken. Merken we vanzelf wel of er ook meer in zit.

Uitgebreid profiel

WilWareLiefde 21 jaar uit Groningen

seksdate met WilWareLiefde
 Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: ik ben hopeloos romantisch aangelegd en hoop hier de liefde van mijn leven te vinden. Ik hoop dan ook dat er heel veel mannen zullen reageren. Des te groter de kans voor mij dat hij er tussen zit!

Uitgebreid profiel